Kristine De Vriendt

Logopediste - Audiologe

Wachtebekesteenweg 29 - 9180 Moerbeke-Waas
09 346 55 05 of 0475 85 85 11
Logopedistenpraktijk
raadpleging na afspraak - huisbezoek mogelijk

Wie zijn we ?

WAT DOET EEN LOGOPEDISTE ?

De logopediste geeft in de eerste plaats behandeling (therapie) na een grondig onderzoek. Zo’n behandeling heeft tot doel stoornissen in het normale communicatiegedrag te voorkomen of te verhelpen.

Naast de behandeling geeft een logopediste ook adviezen en informatie. Hiermee begeleidt zij ook de omgeving van mensen met spraak-, taal-, stem-, gehoor- en leerstoornissen.

De logopediste werkt vaak samen met andere deskundigen: een arts, een tandarts, een psycholoog, een leerkracht of een andere paramedicus. Omdat een stoornis in de communicatie ook verholpen of gunstig beïnvloed wordt door bijvoorbeeld een medische, een tandheelkundige, een psychologische of een andere behandeling, is de samenwerking tussen de verschillende deskundigen zo belangrijk.

WIE IS WIE ?

Binnen onze praktijk werken we met een aantal logopedisten intensief samen. Kristine De Vriendt is de coördinator: met haar maak je eerst kennis, ze neemt alle onderzoeken af en regelt de administratieve beslommeringen. De patiënten worden verdeeld op basis van onze specialisatie en per geografische spreiding.

Wij volgen geregeld bijscholingen/opleidingen en zijn ook lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL).

Kristine De Vriendt
Kristine De Vriendt

Logopedist en audioloog

Heleen Lacaeyse
Heleen Lacaeyse

Logopedist en orthopedagoog

Heeft u een vraag of wenst u meer info? Laat het niet na om ons te contacteren.